Uitleg over onze aanpak


Riin en Ijssel Energiediensten (REIJE-ED)  helpt bewoners van Arnhem met een eigen huis inzicht te krijgen hoe je jouw huis het beste kunt verduurzamen. REIJE-ED is onderdeel van de energie coöperatie, bestaande uit leden, die zich inzetten voor de lokale energietransitie.  Het maatwerkadvies is gebaseerd op de oorspronkelijk bouwtekening van het huis. Vervolgens wordt aan de hand van een vragenlijst de opname van jouw huis verder in kaart gebracht. Je kunt als je hierbij hulp nodig hebt een energiecoach  inschakelen.

Het maatwerkadvies staat in een digitale omgeving geplaatst die ruime tijd bij je blijft. Als je maatregelen hebt genomen kun je doorgeven en wordt er een nieuw advies voor je berekend. Zo kun je in stappen die bij jou passen je huis steeds duurzamer maken!

REIJE-ED (onderdeel van de energie-coöperatie)  werkt samen met het Lokaal Duurzaam Collectief. Dit collectief van bedrijven is mede opgericht door de gemeente Arnhem. Je kunt hier momenteel terecht voor een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. Hierbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid, een scherpe prijs en lokaliteit voorop. Kijk op www.lokaalduurzaamcollectief.nl voor het aanbod!

Terug naar beginpagina